Passa al contingut principal

Centre de Recuperació d'Animals Marins



El dimecres 21 de febrer vam anar d’excursió al CRAM, el Centre de Recuperació d’Animals Marins. Vam anar amb autocar els nens i nenes de primer i segon.

Quan vam arribar vam esmorzar, i amb unes monitores del CRAM, vam anar a veure fotos de diferents taurons i ens van ensenyar com es diuen les seves parts. Després vam veure un video de taurons molt trist, on els pescadors pescaven molts taurons i alguns els hi tallaven les aletes per menjar.

Més tard vam veure tortugues marines de diferents tamanys. Vam aprendre que les que tenen la cua gran són nois i les que tenen la cua petita són noies. Ens van explicar com són per dins i quina diferència hi ha entre les tortugues marines i terrestres.

Vam conèixer la Massa Gran, la tortuga més gran del CRAM. Estava allà perquè durant deu anys havia estat amb uns científics i s’havia acostumat a que li donessin el menjar, i si algun dia la tornessin al mar no sabria alimentar-se per ella mateixa i moriria.
Finalment vam anar a un parc a dinar i vam jugar amb la sorra.


Ens ho vam passar bomba!!!




Cliqueu aquí per veure més fotos!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Carnaval ja ha arribat!!! Avui tots hem vingut a l'escola amb el pijama posat!!!!
Divendres vam celebrar el Carnaval i els nens i les nenes anàvem disfressats. Vam fer una rua i vam ballar i alguns no ho van fer perquè tenien vergonya. Darrere hi havia una batucada i davant de tot estava el Rei Carnestoltes amb l’Spiderman enganxat a una furgoneta que portava altaveus i sonava música. Els nens grans anaven de la mà dels nens petits durant la rua mentre els pares i les mares ens feien fotos. Vam anar a l’escola i van sortir les mestres a ballar a l’escenari disfressades de superheroïnes. Al final alguns nens i nenes de l’escola van sortir a ballar. Ens ho vam passar requetebé!!!!   Clica aquí  per veure més fotos. 1rA 1rB 2nA 2nB

Can Gel

Voleu saber on hem anat d’excursió? A la GRANJA DE VAQUES CAN GEL , on hem conegut el dia a dia d'una granja de vaques lleteres.